lunes, 31 de marzo de 2008

Rosi de Palma

Ella en sí es un insult. Es lletja fins i tot pera ser home. ¿ Qui l'ha tret de la cova on la va encadenar son pare? Almodovar tenia que ser...
A nivell genétic, es una dona de la especie humana? Tu mires Scarlett Johanson ( la respuesta de Dios a Job ) i dius, no poden compartir ningun gen en comú. Per tant, anem a definir aquest ésser com... euh... ¿un Picasso?
¿Com collons se li ocurrix eixir al carrer sense burka? ¿que vol, que la lapiden? He aquí una dona que MAI serà violada. Es impressionant com ha pogut sobreviure mostrat públicament la seua cara i sense ( al menys que jo recorde) que li diguen que es més lletja que pegar-li a un pare en un calcetí suat en una merda de yorkshire terrier dins.
Es tan deforme que fan falta dos per a insultar-la convenientment.

Opinió de Mangel:
Jo personalment crec que la paraula androgino li se queda curta... quan es gira i et mira fixament a la cara donen ganes de dirli:
"Tio, no em mires aixina que jo tambe m'asustat!"
La cosa es: com polles algo tan horriblement amorfo, carent de atractiu, de presencia... ha pogut triomfar???
La gent sol dir, "no tot es el exterior, tambe conta el interior, y probablement siga una bellisima persona..." I UNA POLLA! Tambe diuen que la cara es el reflejo del alma! aixina es que deu de estar podrida per dins!
La ventaja de ser "aixina" es que deu de ser inmortal, ja que la mort deu de cagarse de por al vorela i passara olimpicament de endursela, i si se l'endu segur que acaba en el infern en contrat fijo, acollonant als xiquets que es feen la ma antes de pendre la comunio.
Cada volta que la veig em recorda a un capitol dels simpson que es un poc una parodia de Harry potter, on Bart invoca un princep i apareix una massa verda vomitant que diu:
"Matame por Dios, cada segundo de mi vida es un horrible infierno..."
Aixo deu de ser el que sent la Rosi. Per supost, com ja ha dit el xerra, el culpable de tot aço es el gelipolla del almodovar, vale que tots els països tenen un director raro que li agrada a mig pais i l'altre mig l'odia, pero tio, no podies ser com Buddy Allen? No podries rodejarte de femelles de deveres? Rosi de Palma, Rosario Flores, Carmen Maura... lo mes decent que has tocat es Penelope Cruz, i aixo que pareix un rossi!

En fi, que Deu s'apiade de la nostra anima!

2 comentarios:

DE TOT UN POQUET dijo...

He sabut de vosaltres per "elbray". A partir d'ara us llegiré i endavant!!!!

xerra dijo...

creus realment prudent escriure un comentari en un insultori?