sábado, 8 de marzo de 2008

els usuaris del Jess Extender

Per l'amor de deu ¿ en serio creus que vas a lligar en una gorrina de ixes per posarte un moll en la polla? El uelo ixe está en la gogo perquè esta en el guió... Fijat en la proporció sofà-uelo, o el sofà te un respaldo desproporcionat o en uelet es un canijo. ¿T'has gastat 150€ pera tindre la remota possibilitat de mullar, quan, per eixa pasta, pots permetre't 15 dentellaes al piu?
El de la camiseta taronja diu"A mi me importa" A tu que collons t'importa, mentirós! A tu te la sua! A tu lo que t'importa es que no es burlen de tu en el gym on vas, que es veu que eres el més pardillo, que vas en vaqueros a... a aon? Si això pareix un institut ¿tens el piu mes nano que els teus alumnes emos de 16 anys?Que pringao...Pega't un tir home.

Despues tenim el tio de la tenda de còmics dels simpson... mireulo, que es igualet: gordo, barba i monyo llarg. Que diu " creo que si que importa" ¿ tu que saps si el últim genital femení que tocares fou la figa de tamare quan neixqueres? Per això diu " creo"...A més, en ixe jepeto encara que t'arribe al genoll no vas a lligar sense gastar-te mes de 150€ en sedants pera mesclar en la beguda.

No hay comentarios: