lunes, 3 de marzo de 2008

els emos

El privilegi d'inaugurar aquest insultori es pera vosaltres: els emos

No serà açò l'ultim que direm sobre aquesta subespecie- tribu urbana, però tenia ganes de estirar-me així que començarem per alguna cosa fácileta.

¿ que es un emo? si no ho saps busca-ho en la wikipedia o preguntau-li al dr Smirnoff... però pa que us feu una idea es un xiqueta de 16 anys màxim que porta perfilaor a un ull i un flequillo negre tapant-li l'altre. Va com un gotic pero en pijo. Es a dir, va de negre i en corbata, però no porta calaveres wapes a lo Luis Royo, sino mes bé calaveretes cuques i dibuixets de Tim Burton ( ¿pero que collons li pasa a ixe tio en els músicals? quant de mal que va fer disney...) En resum: es un gótic enmariconat. Si sabem que els gòtics son heavys enmariconats i que la majoria de jevis son gays... pos imaginat com esta el percal en els emos.
Tots tenen un fotolog en mil i una fotos borroses de la seua cara, o dels seus ulls, o de la seua habitació hiperforrada de fotos d'ella mateixa en calcetins a ratlles a lo Tim Burton ( no, no tenen altra referència )
Alguns emos intenten escriure poesia en els seus fotologs, de normal queda algo com
"la melancolia taciturna de tus labios oscuros me dan ganas de suicidarme por tu anhelo"... o siga, un munt de paraules grandiloqüents que ni ells saben el que significa... Ostia, ¿vols suïcidar-te? tira't al tren i no pegues la vara puto emo de merda!

Es curiós com per a convertir qualsevol paraula en un insult sols cal afegir el prefix puto/a i el sufix de merda.
Exemple: puto exemple de merda.

==================================================================

Com veig que el xerra es queda curt en un tema tan ampli, vaig a permetrem el luxe de continuar el seu post.

Estic d'acord en lo de

es un xiqueta de 16 anys màxim que porta perfilaor a un ull i un flequillo negre tapant-li l'altre.
Segons els meus estudis en estos engendros demostra que TOTS, son xiquetes, encara que tinguen un rabo de respetable tamany, continua siguent una xiqueta, el moviment emo sols distingueix un sexe, la xiqueta.
Ademes de este tret caracteristic... en serio creus que vas de diferent? Hi ha mes emos que sifilis en la sang de un mariner!!! i tots tenen els mateixos gustos!!! el puto Tim Burton (en serio, lo dels musicals es preocupant, si jo fora Johnny Deep (Juan Profundo) m'ho pensaria...).

Lo mes important... tio, en serio, ixe flequillo li queda ve al meu gos, pero tu vas a necesitar eixe ull per vore vindre les osties... eres un ser ostiable, molt ostiable.

Millor no parlem de la musica, podria acabar el espai del servidor nomes en eixe tema.... XD

Lo millor, segur que han llegit la saga de "Las crónicas vampíricas"... i segur que aspiren a ser el puto Lestat, o son tan emotius com Louis, pero mes segur es que hagen llegit HP Lovecraft, o a Poe... que gent mes profunda i misteriosa....
Pero el que segur no falla es que hagen llegit a Nietzche, lo qual confirma la meua teoria de que son esquizofrenics...

Sabeu que es el que mes mal em sap? Que antes molaba portar unes Converse All Star (aka Happy Luck)... ara ho han absorbit els putos emos...

Ja per acabar... sé, bueno, sabem, que hi ha un lector emo, te jodes, pero aço es lo que hi ha, encara que digues que no eres emo, se veu que eres emo, no sufriras dany fisic, pero comença a acceptar-ho, es el primer pas XD

Ala, a mamarla!

No hay comentarios: