jueves, 20 de marzo de 2008

Odie a Almodovar

No se, odie a Almodovar. Odie el seu oscar, odie a sa puta mare, i sobre tot les seues pel·licules, per que han convertit al macho iberic de la meseta (resines, coronado, pajares...) en la cabra loca, gracies a les seues pel·licules sobre homosexuals, travestis, retors pederastes... Ara Resines es un tartamut, Coronado es un chiste sobre l'estrenyiment i Pajares s'ha tornat loco.

Molaba mes quan ixia pajares rodejat de sueques, o pegant voltes a una rotonda en un 600 i esteso de copilot mentre sona una musiqueta rollo "daba daba daba daba daaaa".

S'ha perdut la gracia del cinema espanyol, ara totes les pelicules son abstractes i sordides, odiaba a almodovar en els 80 quan es travestia amb mcnamara i cantava lo de "voy a ser mama..." l'odie ara en el seu pel a lo cruella devil crusà amb llongueras. Tenia raó el Corvacho dient que s'està convertint en una dona de 60 anys. L'odie per creure's transgressor per pixar-li la cara a una tia, coses que ara son el pan nuestro de cada dia en internet ( eixe gran sexshop ) L'odie per portar pendientes de uela que va a la opera, l'odie per que no ha fet una peli bona en sa puta vida. L'odie per fer de la seua afició al sexe anal lo més important de la seua puta vida. ¿ t'agrà clavar-te hamsters pel cul? ¿ I QUE TE FA PENSAR QUE M'IMPORTO EL QUE FASES TU EN EL TEU CUL? POS JO EL GASTE EL MEU PA CAGAR-ME EN TA MARE PER FUMAR PORROS QUAN ESTAVA PRENYÀ DE TU, SUBNORMAL ... weno, igual visualitzar-ho te posa i tot, degenerat de merde!

Pos això, odie a almodovar i a sa mare per haver-lo parit en vida, odie a son pare per no haver-lo portat a un colegi de salesians on puguera ser agredit físicament... o sexualment... odie als seus amics per no haver-li posat testosterona en el cafè...odie tantes coses... t'odie a estupid lector que cada dia o cada semana entres ací buscant diversió... seràs gilipollas... buscat una vida.

EDITAT
A que tu també l'odies ara?



No hay comentarios: